Álláslehetőségek

Ha velünk dolgozna

eu-fire-geotermikus-energia-allas

Amennyiben szívesen dolgozna egy dinamikusan bővülő, innovatív és a zöld energia mellett elkötelezett csapatban, küldje el önéletrajzát Szepesvári Orsolya, HR & Szervezetfejlesztési vezetőnk részére: orsolya.szepesvari@eu-fire.hu e-mail címre. A beküldött önéletrajzok adatbázisunkba kerülnek, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, amennyiben munkatapasztalatának megfelelő lehetőség nyílik cégünknél.

Személyi adatait bizalmasan kezeljük.

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk iránt - kérdéseire örömmel válaszol HR vezetőnk a +36 1 238 0816-os telefonszámon.

Önéletrajz elküldése

Álláslehetőség geotermikus energia iránt érdeklődő szakembereknek

Aktuális pozícióink:

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. JUNIOR PROJEKT MENEDZSER (MŰSZAKI) munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Főbb feladatok: EU-s és hazai finanszírozású projektek előkészítésének és megvalósításuk széleskörű támogatása ...

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PROJEKTVEZETŐ / PROJEKT MENEDZSER (MŰSZAKI TERÜLETEN) munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Főbb feladatok:EU-s és hazai finanszírozású projektek előkészítése és megvalósulásuk koordinálása, biztosítása ...

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PÁLYÁZAT MENEDZSER munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Főbb feladatok: EU-s és hazai finanszírozású projektek pályázatainak, ajánlatainak előkészítése és teljes körű lebonyolítása magyarul, szükség esetén angolul, pályázathoz kapcsolódó előkészítő tanulmányok megírása...

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PROJEKT PÉNZÜGYI ELEMZŐ munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Főbb feladatok: aktív részvétel a beruházások pénzügyi tervezésében és operatív előkészítésében, futó projektek terv-tény elemzése, nyomon követése, piac- és versenytárs elemzés, üzleti terv készítés...