EU-FIRE Csoport

Mozgatóerőnk az innováció

A 2001-ben alapított EU-FIRE Csoport az elmúlt években az ingatlanfejlesztés mellett további divíziókat alapítva bővítette tevékenységét. Az ingatlanfejlesztések mellett belépett a geotermikus energiaforrások kiaknázásának területére, létesített ipari és egészségipari termelő kapacitásokat, alapított mezőgazdasági divíziót és indított turisztikai fejlesztéseket is. A magyar tulajdonú vállalkozás egyik legfontosabb mozgatóereje az innováció, legfőbb értéke pedig a család.

Filozófiánkat Bethlen Gábor erdélyi fejedelemtől kölcsönöztük:

„Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.”

Geotermia divízió

A környezetbarát energiaforrások fontosságát és kiemelkedő szerepét felismerve a társaság szakértő csapata a magyarországi geotermikus energiakutatások és felmérések aktív szereplője, élenjáró képviselője. 2006-ban külön divíziót alapított, amely kifejezetten a geotermikus projekttechnológiák szakmai kérdéseivel, a geotermikus projektek műszaki, jogi és pénzügyi megvalósíthatóságával foglalkozik. A geotermikus projektek finanszírozása érdekében kapcsolatban áll hazai és nemzetközi bankokkal, befektetőkkel, kockázati alapokkal, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a projektekre igénybe vehető állami és európai uniós pályázatok előkészítésében és sikeres felhasználásában, amelyet a beruházásaikhoz eddig elnyert, több milliárd forintnyi pályázati forrás is igazol.

Egészségipari divízió

Az EU-FIRE Csoport a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon, valamint Mátészalkán orvosi kesztyűket, fecskendőket, injekciós tűket, műtéteknél alkalmazható csipeszeket és vérzéscsillapító eszközöket, valamint szikéket és ollókat gyártó üzemegységeket alakított ki.

Fő tevékenységként a divízió orvostechnikai termékeket állít elő egyedi és sorozatgyártásban, kiszolgálja az állami, kórházi és viszonteladói megrendelői igényeket, de nagy hangsúlyt fektet a környező térség egészségügyi termékigényeinek kielégítésére is. Az előállított termékek maximálisan eleget tesznek a magyar és európai szabványoknak, hatósági előírásoknak.

Ipari divízió

Az EU-FIRE Csoport mátészalkai és kocsordi ipari gyártóüzemeiben magas színvonalú, magas követelményeknek megfelelő gyártástechnológiát alkalmaz, nagy hangsúlyt fektetve a géppark folyamatos fejlesztésére, a hazai és a külföldi vevők teljes körű kiszolgálása érdekében. Fő tevékenységeink közé tartozik a fém- és műanyag-megmunkálás, a bonyolult és magas minőségi színvonalat képviselő forgácsolt gépalkatrészek és szerszámelemek egyedi és sorozatgyártása, valamint speciális ipari igények ellátására szolgáló alkatrészek előállítása.

Mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió

Az EU-FIRE Csoport mezőgazdasági divíziója folyamatosan növekszik, a vállalkozás jelenleg mintegy 150 hektáron folytat gazdálkodást, elsősorban Borsodgeszten és környékén. Fő tevékenységeink közé tartozik az erdőgazdálkodás, a gyümölcstermesztés és borászat, az intenzív sertéstartás, valamint üzemeltetünk egy magyar szürke szarvasmarha génmegőrző tehenészetet is.

Töltse le a cégcsoportot és tevékenységeinket bemutató írásos kiadványunkat!

Letöltés