Középpontban a család!

Társadalmi felelősségvállalásunk mozgatórugója a családok támogatása

Számunkra a társadalmi felelősségvállalás arról a szerepvállalásról szól, amelyet vállalatként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szociális befektetéseinken, jótékonysági programjainkon keresztül. Tevékenységünk minden színterén arra törekszünk, hogy javítsuk az életminőséget egy egészséges, biztonságos és fenntartható környezet érdekében – kezdve azzal, hogy irodánkban szelektíven gyűjtjük a szemetet.

Tevékenységünk középpontjában minden érték közül a legfontosabb áll: a család. Igyekszünk olyan kezdeményezések mellé állni és támogatni azokat, amelyek megőrzik a család egységét, közös élményeket és fejlődési lehetőségeket nyújtanak számukra.

Elismert Családbarát Helyként segítjük és értékeljük munkatársainkat.

Cégünk támogató tevékenységei

  • Bodoki Henter Károly székelyföldi óvoda és iskola támogatása
  • „Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány” támogatása
  • Heim Pál Gyermekkórház támogatása
  • A magyarországi Rotary Club 1911 District programjainak állandó támogatója (például Gift of Life-program – szívbeteg gyerekek életmentő műtétjeinek támogatása)
  • Kecskeméti vízilabdacsapat támogatása
  • Mosonmagyaróvári kézilabdacsapat támogatása
  • Tudásmegosztás: egyetemi oktatókkal, diákokkal történő együttműködés
  • Székely Vágta futamainak fő támogatója a háromszéki Óriáspince-tetőn
  • Kárpátaljai gyerekek támogatása az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve

 

A családbarátság az a filozófia egy szervezet működésében, mellyel az adott munkahely vagy szolgáltató a családot a maga számára is értéknek tekinti és a családok szempontjait tevékenysége során érvényesíti. Tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói és az ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

A Családbarát Hely olyan szervezet, mely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését, figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.