Álláslehetőségek

Ha velünk dolgozna

eu-fire-geotermikus-energia-allas

Amennyiben szívesen dolgozna egy dinamikusan bővülő, innovatív és a zöld energia mellett elkötelezett csapatban, küldje el önéletrajzát HR-es kollégánk részére: alexandra.takar@eu-fire.hu e-mail címre. A beküldött önéletrajzok adatbázisunkba kerülnek, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, amennyiben munkatapasztalatának megfelelő lehetőség nyílik cégünknél.

Személyi adatait bizalmasan kezeljük.

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk iránt - kérdéseire örömmel válaszol HR-es kollégánk +36 1 238 0816-os telefonszámon.

Önéletrajz elküldése

Elismert Családbarát Helyként segítjük és értékeljük munkatársainkat.

Családbarát

Álláslehetőség geotermikus energia iránt érdeklődő szakembereknek

Aktuális pozícióink:

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PÁLYÁZATI PROJEKT MENEDZSER munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Főbb feladatok: EU-s és hazai finanszírozású projektek pályázatainak, ajánlatainak előkészítése és teljes körű lebonyolítása magyarul, szükség esetén angolul, pályázathoz kapcsolódó előkészítő tanulmányok megírása...

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PROJEKT MENEDZSER munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PROJEKT MENEDZSER (KIVITELEZÉS) munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft. PROJEKT PÉNZÜGYI KONTROLLER munkatársat, aki szakmai tudásával, többéves gyakorlatával és pozitív személyiségével közösségünk és sikereink részese lehet.

Oi