Cégünkről

Ismerjen meg minket!

eu-fire szekhaz

EU-FIRE Kft.

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli 2021-ben az EU-FIRE Ingatlanfejlesztő és Tanácsadó Kft., amely az ingatlanfejlesztések mellett a geotermikus energiaforrások fejlesztésének szakértőjeként is meghatározó szereplő a magyar környezetbarát ingatlanfejlesztések és beruházások piacán. A magyar tulajdonú vállalkozás egyik legfontosabb mozgatóereje az innováció.

A környezetbarát energiaforrások fontosságát és kiemelkedő szerepét felismerve a társaság szakértő csapata a magyarországi geotermikus energiakutatások és felmérések aktív szereplője, élenjáró képviselője. 2006-ban külön divíziót alapított, amely kifejezetten a geotermikus projekttechnológiák szakmai kérdéseivel, a geotermikus projektek műszaki, jogi és pénzügyi megvalósíthatóságával foglalkozik. A geotermikus projektek finanszírozása érdekében kapcsolatban áll hazai és nemzetközi bankokkal, befektetőkkel, kockázati alapokkal, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a projektekre igénybe vehető állami és európai uniós pályázatok előkészítésében és sikeres felhasználásában, amelyet a beruházásaikhoz eddig elnyert, több milliárd forintnyi pályázati forrás is igazol.

A huszadik évforduló egyúttal fordulat is az EU-FIRE Kft. életében, amely új divíziók alapításával vállalatcsoporttá alakul.

Az EU-FIRE Kft. 2006-ban külön divíziót alapított, amely kifejezetten a geotermikus projekt technológiák szakmai kérdéseivel, a geotermikus projektek műszaki, jogi és pénzügyi megvalósíthatóságával foglalkozik. Ezenkívül az érintett hatóságokkal, szakértőkkel, önkormányzatokkal, befektetőkkel és más finanszírozókkal való kommunikációért felelős. Célkitűzése, hogy a geotermikus energia által kínált lehetőségeket kihasználva környezetbarát energiaforrás felhasználását biztosítsa Magyarországon. A geotermikus projektek finanszírozása érdekében kapcsolatban áll hazai és nemzetközi bankokkal, befektetőkkel, kockázati alapokkal. Ugyancsak jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a projektekre nyújtható állami és Európai Uniós pályázatok előkészítésében és sikeres felhasználásában, melyet a beruházásaikhoz eddig elnyert több milliárd forintos pályázati forrás igazol.

Az EU-FIRE Kft. divíziói:

  • Geotermia és megújuló energia divízió
  • Ipari és egészségipari divízió
  • Turisztikai divízió
  • Mezőgazdasági és élelmiszer-ipari divízió

Filozófiánkat Bethlen Gábor erdélyi fejedelemtől kölcsönöztük: „Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.”