Lakosságnak

Olcsóbb távhőszolgáltatás

Fotó: Breather

Olcsó és tiszta - ilyen energiát szeretnénk mindannyian!

A geotermikus energia ilyen, ráadásul Magyarországon nagy mennyiségben áll rendelkezésre.

Az EU-FIRE Kft. már több városban indított el olyan projektet, amely a városi távhőszolgáltatást modernizálja úgy, hogy geotermikus energiával váltja ki a földgáz alapú hőtermelést.

Tudjon meg minél többet geotermikus energiában rejlő lehetőségekről és támogassa erőfeszítéseinket, hogy ön is minél hamarabb élvezhesse ennek a zöld energiának az előnyeit!

Bővebben a geotermikus energiáról

Családi házak, üvegházak, medencék, épületek fűtését és hűtését is olcsóbbá és környezetbaráttá teheti a geotermikus energia

Így hasznosíthatja otthonában, vállalkozásában a geotermiát

Az alábbi oldalon gyorsan és kényelmesen feltérképezheti, hogy lakásfelújítás, fűtéskorszerűsítés esetén hogyan juthat kölcsönhöz a legjobb feltételekkel: www.bankkalkulator.hu

AMIT A FÖLD MÉLYE REJT

 

Annak érdekében, hogy megérthessük bolygónk működését, fontos megismerünk annak belső szerkezetét. Az atmoszféra a bolygó felszínét körülvevő légkört, a hidroszféra pedig a Földön fellelhető különböző halmazállapotú vizek összességét foglalja magában.
Előző írásunkból megismerkedhettetek a Föld belső szerkezetével, valamint a belső folyamatokat hajtó hőenergia forrásával. Ebben a részben bemutatjuk, hogy társadalmunk számára milyen közvetett és közvetlen haszna van ennek hőnek.