Újabb és újabb exportlehetőségek


Versenyképesek nyugaton és keleten egyaránt az EU-Fire Csoport termékei legyen szó egészségügyről, ipari gyártásról vagy egy hazai innovációról – ezúttal Jordániából érkeztek tárgyalópartnerek.

Ígéretesen bővíti exportpiacait az EU-Fire Csoport, amelyik az ország egyik legnagyobb egészségipari gyárát indította be 2022 nyarán.

A mátészalkai üzemet most egy hivatalos jordániai delegáció kereste fel, tagjai alapvetően a gyár zászlóshajó-termékére, a prémium minőségű nitrilkesztyűre fókuszáltak.

(Emlékeztetőül: az EU-Fire Csoport nitrilkesztyűit piaci cégek és kórházak munkavállalói egyaránt használják, visszajelzéseik pedig azt bizonyítják, hogy termékünk minősége érdemben előzi távol-keleti konkurenseiét.)

A jordániai delegáció, magától értetődően, azért nem kizárólag a nitrilkesztyűkre koncentrált, hasonló érdeklődést tanúsított az automata gyártósoron készülő fecskendők és injekciós tűk iránt. Valamint egyik „kiegészítőnk”, egy speciális elsősegély-szett keltette fel a figyelmét.

Múlt csütörtökön egyébként svájci delegáció vizitált a mátészalkai üzemben, egy egyedi laboreszköz gyártásáról tárgyalva, továbbá szerbiai partnerekkel építünk gyümölcsöző kapcsolataikat. Utóbbiak nemcsak egészségügyi termékeink iránt érdeklődnek, hanem innovatív, saját fejlesztésű víztisztító rendszerünkben is látnak fantáziát.