Ipari termelés: az okosüzem

Csúcstechnológia és folyamatos fejlődés a legmagasabb minőségért.

Az ötlettől a kész termékig

Elérhetőségek

iparitermeles@eu-fire.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértőink készséggel segítenek megtalálni a legjobb megoldást.

Egyedi és tömeggyártás: mindent tudunk a fémmegmunkálásról

Világszínvonalú precíziós gépparkkal és nemzetközi szintű szakembergárdával, költséghatékonyan valósítjuk meg ügyfeleink terveit az ötlettől a kész termékig.

Okosüzemet épített Kocsordon az EU-Fire Csoport, ahol automatizált folyamatok során robotok és felkészült munkatársak közreműködésével szinte bármit létre lehet hozni fémből, és számos dolgot műanyagból is. (Utóbbi termékek esetében a gyár főként egészségügyi eszközök tisztateres gyártására koncentrál.)

De Kocsord igazi tudása az innovatív fémmegmunkálás. Ha a megrendelőnek akad egy mintadarabja, akkor a tervezési folyamat lényegében annyi, hogy „beszkennelik” azt, az adatokat intelligens marógépekbe táplálják, és indulhat a gyártás – mégpedig bámulatos precizitással: a mintadarab, illetve az az alapján készülő termék ezred milliméter pontosságra egyezik. (Ha nincs mutatóba minta, akkor a folyamat valamivel hosszabb, ugyanis először a tervek alapján 3D-nyomtatóval „formába öntik” a kívánt darabot.)

Az üzem speciális tudását tükrözi a megrendelések összetettsége. Az egyik kiemelkedő terület a finommechanikai alkatrészeké, kocsordi üzemünk képes távcsövekhez, látásjavító eszközökhöz szükséges részeket gyártani, illetve optikai alakadó szerszámok és gépalkatrészek gyártásával is könnyűszerrel megbirkózik.

Ahogy az automatizáláshoz használt alkatrészek előállítása sem okoz gondot, legyen szó automata berendezések darabjairól, lencsegyártó gépek, valamint koverjorpályák egységeivel. Helyszűke okán nem lehet felsorolni, mire képes az EU-Fire Csoport okosüzeme, álljon itt annyi, hogy csúcsminőségben készít alkatrészeket egészségügyi berendezésekhez, méréstechnikai eszközökhöz, ipari gépekhez, autókhoz (amennyiben forgácsolással előállított darabokról van szó). Végül, de nem utolsósorban bármikor kész egyedi alkatrészek legyártására, például speciális armatúrák, csapok, szelepek, vezérlő elemek szerepelnek referenciái között.

Okosüzemünk nemcsak gyárt és másol, hanem jobbítani is próbál. Legutóbb például a világ egyik piacvezető optikai cégének gépsori lencsetartóit tökéletesítette, hogy azok jobban bírják a terhelést.

Szolgáltatások

  • bonyolult fém- és műanyag forgácsoló munkák CNC marógépekkel
  • CAD-tervezési tevékenység
  • ívhegesztés, argon védőgázas hegesztés
  • lakatosipari munkálatok
  • nyersanyagok beszerzése és méretre vágása
  • kis sorozatszámú, egyedi alkatrészek gyártása, a megrendelő speciális igényeit követve
  • kiváló géppark a munkavégzéshez

Gépeink és szolgáltatásaink

Ipari termelés Projektjeink

GINOP-1.2.2-15-2016-02601


A fenntarthatóságot és a zöld jövőt a geotermikus megoldások hatékonyan szolgálják. Hogy magas színvonalon működő geotermikus rendszereket építsen, az EU-Fire Csoport időről időre fejleszti gépparkját. Így vásárolt egy hidraulikus lánctalpas fúrógépet.

Tovább a cikkre