Egészségipari divízió

Minőségi, magyar gyártású orvosi eszközök a gyógyulásért

Az EU-FIRE Csoport a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon, valamint Mátészalkán orvosi kesztyűket, fecskendőket, injekciós tűket, műtéteknél alkalmazható csipeszeket és vérzéscsillapító eszközöket, valamint szikéket és ollókat gyártó üzemegységeket alakított ki.

Az EU-FIRE Csoport két üzemegysége éves szinten többek között 230 millió orvosi fecskendő, 190 millió injekciós tű, 50 millió orvosi gumikesztyű, 500 ezer szike, 100 ezer különböző műtéti csipesz és 100 ezer sebészeti olló, valamint védőszemüvegek, szilikon maszkok, fém implantátumok, protézisek, illetve lélegeztető- és újraélesztő gépekhez különböző műanyag és fém alkatrészeket előállítására képes.

Elsődleges célunk az állami, kórházi és viszonteladói megrendelői igények kiszolgálása, de nagy hangsúlyt fektetünk a környező térség egészségügyi termék igényeinek kiszolgálására is. Fontosnak tartjuk, hogy megértsük partnereink műszaki igényeit, és ez alapján legyünk képesek akár egyedi termékek előállítására is, rövid határidővel. Maximálisan eleget teszünk a magyar és európai szabványoknak, valamint minőségügyi és hatósági előírásoknak.

Kocsord

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon orvosi kesztyűket, műtéteknél alkalmazható csipeszeket és vérzéscsillapító eszközöket gyártanak az EU-FIRE Csoport szakemberei, de itt készülnek védőszemüvegek, szilikon maszkok és fecskendők mellett lélegeztető- és újraélesztő gépekhez különböző műanyag- és fémalkatrészek is.

További részletekért kattintson!

Mátészalka

A Mátészalkai Ipari Parkban létrejövő egységben  hamarosan fecskendőket, injekciós tűket, szikéket és ollókat gyárt majd az EU-FIRE Csoport. Itt készülnek továbbá egyszer használatos, púdermentes, nem steril nitril gumikesztyűk, amelyek humán- és állategészségügyi vizsgálókesztyűként és általános célú, háztartási védőkesztyűként is alkalmazhatóak. A kesztyűket speciális összetételük révén a latexérzékeny felhasználók is biztonsággal használhatják.

További részletekért kattintson!

Az EU-FIRE Csoport célja, hogy a magyar egészségügy eszközigényeinek kielégítésén túl hazai és külföldi piaci megrendelők számára is termeljen. Ehhez gyártási munkafolyamatai és az előállított termékek megfelelnek nem csak a magyar, de a nemzetközi szabványoknak és előírásoknak is.

Töltse le szolgáltatásaink és termékeink bemutató anyagát!

Letöltés