Vírusvédelem: adj esélyt remek magyar termékeknek!


Webshopot indított az EU-Fire Csoport, így az emberek, cégek, egészségügyi szereplők innovatív, magyar termékekkel védekezhetnek a különböző (jellemzően Covid-) fertőzések ellen. A kínálat folyamatosan bővül.

Bár a koronavírus-járványt az emberek problémalistáján éppen előzi a háború és az árak elszállása, hiba lenne feledni, hogy a Covid itt maradt velünk, és ádázul fertőz: az elmúlt héten majdnem 13 ezer új megbetegedést regisztrált az egészségügyi rendszer.

Az egészségügyi intézmények teszik, amit tudnak, orvosaik „futószalagon” vizsgálják a fertőző betegeket. De a „civileknek” is van felelősségük a járvány megfékezésében. Aki nem szeretné, hogy a járvány elszabaduljon, illetve családtagjait, barátait munkatársait ágynak döntse a vírus, időben gondoskodjon az alapvető „védelmi felszerelések” beszerzéséről.

Ezt magánszemélyek, cégek, egészségügyi intézmények könnyedén megtehetik az EU-Fire Csoport webshopjában. Most indult „digitális boltunk” kínálata folyamatosan bővül. Cégünk hisz a hazai innovációban így két bázistermékünk itthon készül: a nitrilkesztyűt az egyik legmodernebb magyar egészségipari üzemben gyártjuk, míg a maszk egy magyar kutatóintézet kiváló terméke.

A nitril vizsgáló- és védőkesztyű strapabíróbb a piacon lévő, zömmel távol-keleti termékeknél, magyarán: nem szakad. Több mint tucatnyi komponensből álló anyagának előnye nemcsak a tartósság, ugyanilyen fontos jellemzője, hogy bőrbarát. Azaz nem vált ki semmilyen allergiás reakciót. E két tulajdonoság pedig nemcsak akkor fontos, ha egészségügyi célokra használják a nitrilkesztyűt.

Mivel termékünk nemcsak vizsgáló, de védőfelszerelés minősítéssel is rendelkezik, számos iparágban bevethető. Viselhetik autóipari munkások, használhatják a szépségipar alkalmazottai, dolgozhatnak benne szakácsok és konyhai kisegítők. Még számos példát lehetne sorolni (és számos tulajdonságát ki lehetne emelni), de a lényeg az, hogy az ár-érték arányt nézve az egy egyik legjobb prémiumtermék a hazai piacon.