Egyéb kategória

Egy igazán hatékony és megtérülő víztisztító rendszer


Mostohán bánnak a víztisztító berendezések gyártói a kis és közepes gazdaságokkal: számukra nem készítenek optimális kapacitású rendszereket. Az EU-Fire Csoport most ezeknek a gazdaságoknak kínál hatékony segítséget. De nemcsak nekik, hanem lakóparkoknak, nagy kerteknek és ipari szereplőknek is.

Még nem érkeztünk meg, de pontosan tudjuk, merre megyünk


Regionális szerepre törekszik a geotermiában és az egészségiparban az EU-Fire Csoport. A családi tulajdonú cég azonban nemcsak a profitra figyel, hanem a társadalmi hasznosságra is. És tényleg: minél többet valósít meg terveiből a cégcsoport, annál jobb lesz a hazai közösségek életminősége. Az EU-Fire Kft. ügyvezető igazgatójával, Kerékgyártó Józseffel, és termelési igazgatójával, Juhász Miklóssal a cég kommunikációs munkatársa beszélgetett.

Az ötlettől a kész termékig


Világszínvonalú precíziós gépparkkal és nemzetközi szintű szakembergárdával, de költséghatékonyan valósítjuk meg ügyfeleink terveit, illetve teszünk eleget megrendeléseiknek. És ez akkor is igaz, ha készlethiányos termékről van szó. Sőt, akkor igazán.

Egészségügyi termékeink


Az EU-Fire Csoport számos egészségipari eszközt állít elő, mindegyik csúcsminőséget képvisel. Mátészalkai és kocsordi üzemünk maximálisan eleget tesz a termelési követelményeknek, legyen szó munkavédelmi előírásról vagy a tisztateres gyártás szabályairól.